CMS

CMS

Please note that the associated activities for CMS require fluency in Dutch to apply.

Wij zijn CMS, één van de grootste advocatenkantoren ter wereld met meer dan 70 vestigingen in ruim 40 landen. Je vindt ons in een van de hoge torens aan de Zuidas, maar hoogmoedig zal niemand ons noemen. Ons kantoor is, hoe groot ook, altijd nuchter gebleven want we weten wat ons te doen staat: onze cliënten helpen. We kennen hun markten en staan hen als sparringpartner op beslissende momenten terzijde. Werk je als ambitieuze en scherpzinnige advocaat graag in een omgeving waarin topprestaties voor je opdrachtgevers belangrijker zijn dan prestige?

Excelleren vraagt om specialiseren en daarom richten we ons met name op complexe vraagstukken, onder meer in de sectoren vastgoed, farma, financiële instellingen, energie en technologie. Bovenal zijn we gespecialiseerd in onze opdrachtgevers.  

We weten veel, ook wat we niet weten. Ook wij kennen het nieuws van morgen niet. Besturen is vooruitzien, maar het zicht is vaak beperkt. Daarom verdiepen we ons met onze opdrachtgevers in mogelijke wijzigingen in wet- en regelgeving, toekomstige ontwikkelingen op de markten en de impact van technologische doorbraken. 

More information